5.17.2006

Senzatii tari si marci inregistrate


Cam 100 de ani. Atata socot ca ar lua sa inregistram ca marci europene toate produsele "originale" romanesti.

De exemplu sa luam faimosul pui de Codlea: "Testele rapide au confirmat, în premieră pentru România, prezenţa virusului H5N1 la o fermă avicolă din Codlea, a anunţat, la Braşov, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur. [...]ferma a vândut în ultima săptămână 15 tone de carne de pui în judeţele Vrancea, Prahova şi Covasna"

Pai unde mai gasesti in toata lumea un alt aliment care sa-ti dea atatea senzatii tari? Iei un pui si te joci cu soarta. Primesti ca bonus un dans alert cu un virus ucigas in ritmurile vioaie ale inconstientei colective.

Altii duc deja lipsa de imaginatie: chipsuri cu aroma de Pizza, branza cu aroma de sunca, carne cu aroma de peste, salariu cu aroma de bani. Dar ce ziceti de pui cu savoare de pericol? Carne cu gust de adrenalina?

Eu zic sa ne grabim sa inregistram reteta. Cat mai apucam, pana nu ne-o ia
KFC sau vreo alta firma imperialista.

Vand pui Deathwish, aproape vii. Vand perne de puf. Vand teren 1200mp la Codlea cu vedere spre gard. Vand asigurari de viata.

Dumnezeu sa va dea sanatate!

P.S Nici un pui nu a fost ranit sau omorat in decursul redactarii acestui material. Declar pe propria raspundere ca toti puii au murit din cauze naturale.

5.13.2006

Sase-sase frate!


 Viata ca o partida de table!

6-6. Din nou? Tare, nu? Nu e intamplare, e arta, stiinta.

Sunt multi de 6-6. Toti cu arta in ei. Daca esti 6-6 esti tare, esti respectat. Cu exceptia cazului in care stai pe bara si toate locurile s-au ocupat. Oricum, important e sa se vada.

6-6. Figuri, tumbe, opturi. Guri cascate larg, invidie. Ostentatie, tupeu. Locuri in fatza.

Eu personal nu sunt 6-6. Mai degraba 5-2. Nu 4-3, aia e pentru fraieri. Nici 2-1, rar 5-5. Si cand patzesc un 6-6, ma bucur sincer. De fiecare data. Si apoi iarasi 5-2, si ma intreb: "Daca as fi mereu 6-6, oare m-as mai bucura?"