5.15.2008

S-a lansat un nou site de proverbe

Cel mai bogat site de proverbe:

  • aproape 9500 de proverbe si zicatori
  • posibilitatea de a adauga comentarii
  • cuvinte cheie la fiecare proverb
  • sugestii de proverbe similare
  • carti cu proverbe
La baza are o platforma de blogging mai buna decat blogspot. Sunteti asteptati sa-l vizitati si sa comentati.

5.05.2008

Supermarketul Cora in varianta romaneasca

magazinul cora din sibiu

Supermarketul Cora

Am fost in Sibiu. Mi-a placut foarte mult, eu venind din Bucuresti. Un oras aerisit, relaxat, in care ai ce vedea. Am fost cazat la periferie, toata lumea ma intreba: asa departe de centru? In aproximativ 35 de minute de mers pe jos eram in centru, asa ca mi-a venit sa rad despre relativitatea distantelor. In Capitala, 3 km fata de centru ESTE IN CENTRU. Dar acum nu o sa comentez aspectele culturale, politetea oamenilor, ci cateva aspecte practice.

Dupa ore de mers pe jos, seara mai aveam nevoie de una si de alta, am intrebat de un magazin in apropierea zonei unde eram cazat. Pai, megreti la Cora, e non stop. Ei dracie, la astia e non stop? Inghitind nedumerirea, ma indrept spre Cora. Supermarketul Cora, asa cum puteti vedea si din poza.

Magazinul Dumbrava

Si asta nu e singurul lucru. In plin centru e un mare magazin, Dumbrava. Cateva etaje, zic haide sa dam o tura. Inauntru, un fel de IDM supraetajat. Marfa chinezeasca cat cuprinde, zeci de standuri cu aceleasi modele. Pai, cum asta, ma intreb? O fi chiria asa de mica incat sa renteze sa vinzi adidasi la 50 RON?

Ciudat. Stie cineva de ce si cum se intampla asta?