12.16.2008

Bush atacat cu un pantof, Badea da cu pantofii in Basescu

Exasperat si innebunit de actiunile si minciunile unui om care a distrus o tara, un ziarist irakian a protestat la o conferinta de presa aruncand cu un pantof in Bush. Montajul video pe care il gasim pe Youtube e relevant:



Badea da cu pantofii in emisiune



Aflat intr-o stare de nemultumire maxima, Mircea Badea, la emisiunea sa, a repetat simbolic gestul de protest la adresa presedintelui Basescu si a momentelor penibile de ieri (demisia lui Stolojan si numirea lui Boc):


E un gest care imita intr-un fel atitudinea unor politicieni care, metodic si fara scrupule, calca o tara in picioare. Bush a ales Irakul, dar si propria tara a avut de suferit enorm de pe urma politicii sale iresponsabile. Basescu isi duce si el luptele pentru teritoriu fara a-i pasa de efecte. Se ia la tranta cu alti masculi dominanti, confunda bufonul regal cu prim ministrul, navaleste cu cizmele murdare si tropaie fericit in sufrageria natiunii. Si cand o tara ingrozita se uita la mizeria pe care o lasa in urma, el, inca tropaind, intreaba fericit: vedeti ce frumos dansez?