2.12.2010

Oua rele cu 3 in fata

S-a facut putina valva asupra provenientei oualelor pe care le mancam. In speta, prima cifra din codul imprimat pe ou zice daca e un pui crescut natural in aer liber si hranit de la tara sau un pui de birou hranit de la fast food si care sta intr-un oras poluat :) Am incercat sa ma conformez si sa gasesc oua de-alea bune cu seria 0 sau 1 (vezi aici ce si cum).


Ma duc la Real, in Vitan, la raionul cu oua. Si acolo incep sa ma uit metodic la serii. 3, 3, 3, si tot asa. Mai sa fie! Lovit de inteligenta, ma duc la o fata de la raionul respectiv pe a carei uniforma scria Real. Si o intreb daca are oua care incep cu 0 sau 1.

Imi raspunde ca au intrebat si altii, ca s-a dus cineva si a discutat si cu seful de aprovizionare sau ceva. Si ca din informatiile ei ouale respective nu au aparut inca pe piata.

Chiar asa? Sau ouale alea concepute pe intuneric si nascute din E-uri si stress costa mai ieftin, deci sunt preferate de Hypermarket? Si daca nimeni nu intreaba, ni le indeasa fericiti pe gat. Voi ce ziceti? Unde gasesc "oua bune"? Dar sa nu ma trimiteti la Nastase sa i le numar.