11.15.2007

Teroristi, manele si fundamentalism

Un cetatean italian a fost prins la furat, miercuri seara, intr-un hypermarket din Oradea, ne-au declarat surse din cadrul politiei oradene. Cetateanul italian venise de doua zile in Oradea, ca turist, a furat patru CD-uri cu manele pentru prietena sa, mare amatoare de asemenea gen muzical. La doar cateva ore dupa incident, italianul “a fost depistat in trafic, in jurul orei 00.45, pe strada Armatei Romane din municipiul Oradea, deoarece circula fara permis de conducere, retras de autoritatile italiene pentru consum de droguri”



Doamnelor si domnilor, credeam ca l-am gasit pe regele fraierilor. Tata lor, como si chiama. El capo di tutti capi. Stupido supremo. Eu cred ca a fost razbunarea subliminala a lui Guta, muzica acestui Verdi al manelelor generand dependenta. Comentariile sunt de prisos.

Dar genele romane s-au combinat cu cele ale Dochiei si ai nostri iar castiga lupta. I-am batut pe italieni si la crime:

Ioan Florin Les, cunoscut drept teroristul "butelie", a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru terorism, transmite Realitatea TV. Lesch a vrut sa arunce in aer o masina in care se aflau doua butelii de gaz, in centrul Timisoarei. El le-a declarat anchetatorilor ca dorea sa determine autoritatile romane sa retraga trupele din Irak. In momentul in care a fost retinut, in masina sa au fost gasite doua butelii de aragaz pline, pe care intentiona sa le arunce in aer.



Pai asta crima frate! In primul rand daca ar fi facut coada la butelii pe vremuri, nu mai era prins cu doua butelii pline. Neam! Nici un pic de respect pentru generatia care a indurat atatea. Doar privirea inteligenta descopera planul maret din spate!

Apoi alegerea armei e cel putin originala. Vazusem eu un paragraf ciudat in cartea de bucate a Sandei Marin, da' de la un sufleu ratat la un oras nimicit, parca e o distanta. Parca vad si titluri:


"2005, Libertatea: Timisoara aruncata in aer de 2 butelii criminale. O butelie a disparut"
"2007, cotidianul Mai Oi Ei: Chinezii inventeaza butelia de o kilotona.
2007, Pravda: Rusii cerceteaza butelia cu hidrogen"

"2012, Google News: Misiunea americana Discoperi gaseste un obiect ciudat pe marte"

"2012, NetHerald: Vasilica Propan, din Spanz, revendica butelia de pe Marte. Guvernul american cedeaza."

"2012, Al Jazeera: Irakul inceteaza terorismul in fata minunii divine, butelia martirului Ioan Les."

"2013, blogu' lui nea Nelu: 12 mil euro pe ebay pentru un ou gatit la butelia martiana"

"2015, Scanteia de dreapta: Butelia vedeta, expusa in muzeul tehnicii mondiale"

"2045, GalaxyNews: Martienii ataca Pamantul in cautarea Obiectului Sfant din Cer"

"2065, Outpost Journal: Pamantenii ameninta cu detonarea buteliei. Martienii capituleaza dupa 20 de ani de lupta"


Mda, hai ca prea exagereaza si ziarele astea. Voi ce parere aveti, gasiti doi oameni mai fraieri ca baietii de fatza /nu ma includ :-) ? Bagati un comment.