11.29.2007

Oamenii mici nu merita nimic! Ai naibi Pokemoni!

Recunosc cinstit. Am citit afiisul si am ras 3 minute isteric. Trebuie sa recunosti: e iubire sincera!

Sa faci un magazin pentru grasi si grasuti, pai asta inseamna ca refuzi din start orice alt client. E clar ca magazinul a pornit de la o experienta persoanala. Omu a avut nevoie si nu a gasit haine pe masura. Asa ca a deschis probabil o afacere sa-i ajute pe cei cu aceeasi problema.
Numai adresarea "grasuti" denota grija in exprimare si o afectiune adevarata pentru semenii cu probleme de greutate.

Apoi m-am oripilat: n-am vazut nimic in oras pentru oamenii mici!

Daca esti pitic, ce mama naibii faci? Ai 30 de ani si te imbraci de la copii. Ca la magazinele normale nu gasesti nimic. Pai cum, esti ditamai (metaforic) omul de afaceri si te imbraci de la Crido sau Mothercare?

Esti condamnat o viata intreaga sa porti tricouri cu Duffy Duck sau Pokemoni. Ai pijamale colorate si costume de copii.

Mai rau. Ai pantofiori si ghetute, nu Pantofi Maaaari, ci Pantofi Miiiiici. Si Mos Niculae vine rar, desi esti mic! Si cand vine vede ghetute si pantofiori si te trezesti cu un Kinder si o mandarina, si tu iti doreai un Jeep sa compensezi. Pe strada, un tip costumat in Mos Craciun te vede, te mangaie pe cap si iti da o acadea. La bar, nu ajungi sa ceri o bere. Miloase, doua fete se ridica sa-ti dea locul si te ridica si pe tine sa te urce pe un scaun. Trist dom'le. Si daca nici macar nu te cheama Irinel sau Adrian, devine si mai trist.

Ai dreacu Pokemoni!

P.S. Cine citeste si gaseste magazine pentru oameni mici sau foarte slabi, sa puna linkul in comment. Pls.