1.21.2008

Ucraina-bataie: ministrul de interne si primarul Kievului

Preiau stirea integral de pe Hotnews:

Ministrul ucrainean de interne Iuri Lutenko s-a batut cu primarul Kievului Leonid Cernovetki, dupa o reuniune de la sediul presedintiei. Viktor Iuscenko a cerut Parchetului General "sa faca lumina" in acest incident, relateaza NewsIn.

Cei doi s-au acuzat reciproc de coruptie in dosare imobiliare, in prezenta sefului statului. Dupa plecarea acestuia, cei doi politicieni au inceput sa se bata.

Primarul, criticat la Kiev pentru o serie de scandaluri in jurul unor vanzari de terenuri, sustine ca a primit doua lovituri la incheietura piciorului si un pumn in fata. "Este un adevarat cosmar", s-a plans el pentru un post ucrainean de televiziune.

Ministrul, al carui partid are ca emblema un pumn strans, a asigurat ca adversarul sau a fost primul care l-a lovit "perfid, pe sub masa", la un genunchi la care avea o afectiune mai veche.



Si acum comentariile:
- la noi oamenii din stat se cearta ca tzatzele, dar nu prea au curaj sa se bata ca barbatii;
- mi-a placut combo-ul ministrului de interne low kick-low kick-punch, care o fi combinatia de taste?
- mi-a placut si secret move a primarului, lovitura la genunchiul cu probleme. Ba, de ce dai la operatie?
- daca s-ar bate Tariceanu cu Basescu, cine credeti ca ar castiga? Unul e operat la spate si la tiroida, altul la genunchi. Si unde sa fie superfight-ul, ca de exemplu ucrainienii au ales sediul presedentiei.

Facem un celebrity fight? Comentati...