1.14.2008

Cele mai stupide morti

S-au decernat premiile Darwin 2007 pentru cele mai stupide morti.
In top conduc un cuplu care au fost gasiti in coma, goi pe strada. Mister mare, nu prezentau urme de violenta. S-a investigat atent si le-au fost gaste hainele pe un acoperis tuguiat de deasupra locului unde au fost descoperiti. Se pare ca au cazut in timp ce incercau sa faca dragoste.

La individual compus a castigat un betiv care a murit dupa ce si-a facut o clisma cu 3 litri de lichior. Se pare ca pe gat nu putea sa toarne din cauza unei probleme medicale. Omul, inventiv, a gasit el o solutie. Alcoolemia la autopsie era de 4,7 la mie.

Si in final in 3 situatii diferite dar asemanatoare hotii de metal au murit striviti cand au taiat picioarele de sustinere ale unui depozit, ale unui rezervor de apa si ale unui turn de 50m.

Comentariul meu:

Pasiunea prea puternica poate ucide, la fel si alcoolul. Oricum, cuplul si betivul au murit fericiti, nu e ca si cum ti-ar cadea un turture in cap sau ai fi lovit de o masina.

In 2008 poate ca si cei mai prosti romani o sa castige un premiu. Nu doresc moartea nimanui, doamne fereste, dar la cata prostie e in tara asta e greu sa nu se intample ceva rau. De exemplu la categoria "Unconfirmed Near Miss" ar putea sa stea tipul care s-a aruncat de la etaj dupa ce a furat 100.000 euro de la banca. Daca supravietuieste, va ramane cu sechele si va face si puscarie, situatia nu va fi draguta pentru el.

Nu mai tarziu de octombrie 2007, a avut si la noi loc o moarte stupida. Un barbat a fost electrocutat de firele electrice dintr-un nuc pe un vant puternic. Pentru 20 de lei a acceptat sa taie niste crengi care erau lovite de niste fire de inalte tensiune si produceau scantei. Proprietarii nucului s-au gandit ca e periculos. S-a dovedit adevarat.