2.12.2008

Mircea Badea rade de Otopeanu, Tolontan si filmul gsp-tv



Aseara, Badea radea si-l maimutarea pe nefericitul asta, Otopeanu, pentru prestatia penibila. Adevarul este ca avea dreptate, si revazand filmul am ras cu lacrimi. Un pic de Bixtonim, o filmare profesionista, o lumina mai buna si UN OM COERENT ar fi rezolvat problema. Sa nu mai vorbim de subiect in sine, care nu merita nici pus pe hartie.

Tolontan admite ca a fost un film prost

Eu as vrea sa intreb altceva: chiar nu-si da seama nimeni ca stirile astea sportive sunt telenovele pentru barbati? Luati orice buletin de stiri Antena 1 sau ProTV.
Amanta lui Gica Popescu e bisexuala, Becali il injura pe Borcea, Borcea ii raspunde lui Becali, Nesu surpins plecand de la amanta, Plesan a fugit din cantonament. Si epopeea continua, ii invatam pe rand pe toti conducatorii de club si pe fotbalisti, aflam ce masini au, ce parere au femeile despre ei, cum si-au pierdut cheile sau portofelul, ce au declarat despre suporteri, etc.

Pai si sportul unde e? Imagini si rezultate din fotbal, baschet, tenis, handbal, gimnastica, atletism? Fazele reale, scoruri, performante deosebite? Nimic, doar barfe, pareri, stiri din culise. O telenovela continua.

Otopeanule, te iert. Nu e vina ta ca cineva te-a filmat sa-si bata joc de tine. Dar sa stii ca nu esti cu nimic mai prejos decat duduile cu zambet decoltat care prezinta stirile la principalele posturi TV. Pana la urma aceleasi prostii le debitati cu totii.

Voua chiar va place telenovela asta? Comentati!