2.29.2008

sase-sase, zar castigator pentru Mazda 6

Ma uit la titlul articolului si dau click. Fiindca sase-sase ma face automat sa dau click.  Restul articolului este banal:

"Cu cele doua noi versiuni ale modelului Mazda6, hatchback si combi, constructorul japonez vrea sa castige cat mai multi clienti pe piata din Romania. 

E mai mare, dar mai usoara. Si sportiva, dar si eleganta. Are un sistem de control al computerului de bord fixat pe volan si se prezinta in 3 variante de motorizare: 1.8 cm3 benzina, 2.0 cm3 diesel si 2.5 benzina. Cam astea ar fi, in mare, noutatile noii Mazda6 cu care constructorul nipon a inchis gama Mazda6. 

Cele doua modele de caroserie vor fi comercializate in Romania din aceasta primavara la preturi incepand de la 20.490 de euro pentru varianta hatchback si ajungand pana la 22.190 de euro pentru motorizarea diesel.
"

Dupa care aceste ultime doua paragrafe se repeta. Cum de ce, pai sase-sase, frate! Adica Mazda 6 si Mazda 6. Mai aflam ca vor sa vanda 400 de unitati in Romania. Slab! Modelul dinainte imi placea mai mult.

Articolul original aici

Cu tot cu repetitia de rigoare (chiar au murit corectorii?