12.17.2007

Cine e cel mai sexy blogger?


Nici eu nu stiu cine e cel mai sexy blogger, dar aici:


e o initiativa de marketing desteapta pe care o salut. Sa explic:
Bloggeri sunt din start comunicativi. Ei vor sa arate ceva lumii, si nu despre oricine, ci despre ei insisi. Sunt persoane pline de mandrie, gata sa se ia in piept cu oricine pentru ideile lor. Bloggerii iubesc provocarile. Si nu e ditamai provocarea sa fie votati "cel mai sexy?" Mai ales daca provocarea se desfasoara pe Internet, adica pe terenul de joaca al oricarui blogger?
Chiar daca titlul "cel mai sexy" te lasa rece, ca blogger intuiesti ca o sa fie un concurs de succes. Atunci, daca blogul tau apare acolo, mai iei si tu un link bun, mai iei contact cu alte persoane cu care poate nu ai apucat sa interactionezi pana acum. Si recunoscand istetimea mecanismului, recunoscand manipularea fina, te inscrii totusi macar pentru ironia situatiei.
Deci iata cum cele (cei) care au initiat concursul merita toata lauda. Apropo, stie cineva care este premiul? NU, deci nu v-ati inscris la concurs decat pentru titlul de lauda? Hm, cum zicea Al Pacino in Avocatul Diavolului:
Vanity is my favourite sin!
Desi pentru mine conteaza opinia unei singure persoane, si pe aceea o stiu deja, totusi va indemn: comentati in subsolul articolului sau pe adresa din linkul de mai sus, si poate tipul din imagine o sa ia marele premiu :)
COMENTATI