12.18.2007

Doi actori care filmau un jaf au fost impuscati de politisti

Asta e culmea prostiei: conform BBC, la filmarea scenei unui jaf in Luanda, capitala Angolei, doi actori au fost ucisi. Politia a descins intr-o masina de teren si a inceput sa traga in toata lumea de la distanta mica. Actorii aveau evident arme descarcate.

Mai mult, cand au inteles confuzia, politistii au plecat fara un cuvant si fara a acorda primul ajutor ranitilor din zona.

Comentariul meu:

1. Actor in Angola trebuie sa fie printre cele mai periculoase meserii din lume. Si filmele din Angola printre cele mai realiste din lume. In ritmul asta Bruce Willis nu mai apuca nici macar "Die hard 2". Ce sa mai zic de Rambo, pe care probabil ca il vanau ca pe salbaticiuni, il impuscau in picior si-l lasau sa moara in jungla. Predator? Calcat cu tancul. Terminator? Mitraliat din elicopter.

2. Politistii africani ii bat de la distanta pe ai nostri: au actionat rapid, necrutator si evident complet gresit. Si te gandesti ca noi ii injuram pe cei de la Politie rutiera ca nu dau drumul la masini. Pai ce sa mai zic de rudele actorilor, saracele?

3. Mi-ar veni sa rad in hohote daca intamplarea nu ar fi tragica. Prostia nu cunoaste limite, la fel si nepasarea si nesimtirea. Ca ai gresit e una, ca nici macar nu acorzi ajutor ranitilor e alta.

Intreaga stire o gasiti aici:
doi actori care filmau un jaf au fost impuscati de politisti

Voi ce ziceti, ce meserie e mai periculoasa? Comentati...

P.S. Anunt in ziar Angola:
"Cautam actori profesionisti pentru rol in thriller actiune. Constitutie fizica atletica, prezenta placuta, experienta minim 3 ani. Se cere rezistenta la stress si la gloante."