12.11.2007

Schumi sofer de taxi




"Fostul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a condus un taxi pentru ca familia sa sa prinda un avion, informeaza Reuters.

"A fost o nebunie ca Schumi sa conduca masina, in timp ce eu stateam pe locul din dreapta", a declarat soferul taxiului, Tuncer Yilmaz, care a primit de la Schumacher un bacsis de 100 de euro, pe langa tariful cursei de 60 de euro.

"A facut depasiri incredibile si a rulat cu viteza foarte mare in viraje", a precizat soferul taxiului."


COMENTARIUL MEU:

Lasati bre trucurile publicitare. Eu nu cred pana nu vad. Sa vina la noi si sa prinda avionul in aceleasi conditii. Parca si il vad la volanul unei berline pe GPL, stand jumate de ora la stop pe Magheru, depasit de scutere care livreaza pizza si de pietoni grabiti.

Il vad pe o strada desfundata, luand un viraj periculos. Roata stanga se dezintegreaza in timp ce masina se afunda urland cu botul intr-o groapa nesemnalizata. 
Il vad mulat pe coltul unei betoniere care nu a dat de dreapta, in timp ce soferul il 
maseaza sistematic cu cricul la ficati: "ce ma smechere, te crezi in filmul ala Taxi 2? Te crezi vreun Schumacher, soarili matii de bou!" Il vad la politie incercand sa convinga organu' legii ca pe el chiar il cheama Schumacher si ca nu e din clanu' lui Fierari.

Si daca mai prinde avionul ala, atunci il votez pe Videanu si ma apuc de condus masina in capitala!